Meer over mij

Hoi, ik ben Marion, oprichter en eigenaar van Pen & Pion. Ik ben (taal)onderwijskundige, materiaalontwikkelaar, moeder van een zoon in het basisonderwijs en enorme spellenliefhebber.

Mijn werk is veelzijdig: ik geef trainingen Nt2, ik ontwikkel educatieve producten en zet me in voor meer spellen op tafel. Overal. In mijn eigen lessen pas ik altijd spelelementen toe. Ik merk dat spellen helpen bij het leren en verwerken van lesstof. Doordat spellen emoties aanspreken en voor ontspanning zorgen, wordt (droge) lesstof op een hele andere manier verwerkt en opgeslagen.  

Als kind hield ik al veel van spellen. Ik heb enorm veel gekaart vroeger: tussen de middag met mijn moeder, op familiefeestjes met mijn nichten en neef en op vakanties als het regende. Daar is het zaadje geplant, want ik ben nog steeds een enorme spellenfan.

Interesse om met mij te werken? Stuur een mail naar marion@pen-en-pion.nl.  

Mijn netwerk

Samen met sparringpartner Inez van Games and Learning werk ik aan serious games en aan onze missie: meer spellen, meer spelers!

Met Marco van Puzzeltochtenonline en Marcel van Liberation Games ontwikkel ik een hele toffe escape room. Sssst…mag ik nu nog niks over zeggen.

Mijn Pinterest-hero is Arlette van Pincreative. Zij zorgt ervoor dat mijn Pinterest up-to-date is en er mooi uitziet.

Last, but not least: mijn sparringpartner over ondernemerschap, teksten, taal en cultuur is Leontine Tacoma.