Op deze website verschijnen regelmatig reviews en blogs.

 

Reviews
Ik schrijf reviews over spellen die ik zelf heb gespeeld of heb gehost. Veel van die spellen heb ik zelf, soms krijg ik spellen toegestuurd om uit te proberen. Als ik niet enthousiast ben over een spel, plaats ik geen review. Op mijn site vind je dus alleen maar spellen die ik je echt aanraad.

 

Blogs 
De spellen die ik in mijn blogs noem, heb ik niet altijd zelf gespeeld maar krijg ik getipt door anderen. Dat staat dan ook altijd in de blog vermeld.

 

Beeldmateriaal
Pen & Pion gebruikt zoveel mogelijk eigen beeldmateriaal. Mocht er onverhoopt toch een foto van jou zijn gebruikt en je hebt daar bezwaar tegen: mail marion@pen-en-pion.nl en ik verwijder je foto. Beeldmateriaal van deze site mag niet zonder verwijzing worden overgenomen.

 

Affiliated marketing
Ben je enthousiast na een review of blog, dan kan je het spel direct kopen. Om jullie van dienst te zijn (en er zelf ook een beetje aan te verdienen) gebruik ik affiliated marketing: bij de spellen vind je een button die je direct doorlinkt naar een externe webshop. De aankoop gaat niet via Pen & Pion. Bij je aankoop gelden de algemene voorwaarden, privacy en cookies van de externe webshop.

 

Prijzen van spellen wisselen
Onder een review probeer ik altijd zo veel mogelijk praktische informatie te zetten. Een daarvan is de prijs. Ik heb gemerkt dat de prijs per aanbieder en per periode nogal kan verschillen. Pin me dus niet vast op de prijs die ik noem, het is een richtprijs. Eens in het jaar controleer ik de prijzen en pas ze zo nodig aan. Heb je een leuk spel gezien? Zoek dan zelf even on- en offline verder of het voor een andere prijs te krijgen is. Uiteraard is de prijs die ik geef ook voor het spel zelf en niet voor de verzendkosten.

 

Vertalingen
Op deze website vind je vertalingen in het Engels en Duits. Ik vertaal mijn teksten zo goed mogelijk zelf en gebruik daarbij vertaalmachines als hulpmiddel. Er kunnen fouten in de vertalingen zitten. Vind je een vertaalfout die de begrijpelijkheid van de tekst beïnvloedt, geef die dan aan me door. Dit geldt ook als je een vertaling mogelijk beledigend of kwetsend vindt. Dat is zeker niet mijn bedoeling en pas ik direct aan. Mail me via marion@pen-en-pion.nl