Wordsmith is een uniek spel dat je in Nederlandse winkels (nog) niet vindt. We vinden het daarom extra speciaal dat Heidelbär vier spellen beschikbaar stelt voor het magazine.

Een exemplaar winnen!

Wat moet je doen? Geef in het commentaar hieronder aan wat jouw favoriete taalspelletjes zijn voor in de klas en thuis. Je kan dat doen tot en met 30 oktober 2023. Daarna worden de winnaars bekend gemaakt en krijg jij misschien wel zo’n exemplaar van Wordsmith thuisgestuurd!

6 reacties. Plaats een nieuwe

 • Maickel Gulikers
  9 juli 2023 10:02

  Codenames

  Beantwoorden
 • Jeroen de Jonge
  15 september 2023 11:55

  Één van mijn favorieten is Word on the Street. Dat moet je wel aan de doeltaal aanpassen, maar is makkelijk zelf te maken.

  Je hebt alleen wat Scrabble-letters nodig en een groot papier.
  Als je de kaartjes van Pim-Pam-Pet hebt, heb je ook meteen woordcategoriën.

  Beantwoorden
 • Lonneke Schellekens
  10 januari 2024 14:22

  Helaas ding ik niet meer mee om het spel te winnen ben veeeeel te laat maar Boggle is ons favoriete woord spelletje. Heel oud en heel simpel maar wel leuk!’

  Beantwoorden
  • Wat leuk om te horen Lonneke! Helaas is deadline voor de winactie inderdaad al geweest. Maar we denken alweer na over magazine nummer 3, dus hou de website in de gaten. Boggle, een gouwe ouwe! Ik heb hem toevallig laatst voor een workshop tevoorschijn gehaald. En nu staat ie weer op tafel, leuk om weer eens te spelen.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.