Mijn blogs in Margriet

Op vrijdag vielen bij ons altijd twee tijdschriften op de mat: de Tina en de Margriet. Zodra ik de Tina uit had, begon ik aan de Margriet van mijn moeder. Ik las alle columns en bedacht hoe gaaf het zou zijn zelf te schrijven.

En nu schrijf ik zelf voor Margriet! Je vindt mijn blog op de Lifestylepagina van het online magazine.

Blog augustus: 5 hilarische spellen voor een gezellige zomeravond

In de zomer wil je een spelletje doen dat niet te ingewikkeld is en je lekker buiten kan spelen. Liefst met een groep vrienden. Deze 5 spellen zijn dan zeker een succes. Lees hier de blog.

Blog juli: hoe kraak je iedere escaperoom

Iedere escaperoom is te kraken. Binnen de tijd! Als je het maar logisch aanpakt. In deze blog zet ik 10 tips op een rij die garant staan voor succes. Lees hier de blog.

Escapeboxen zijn ook een prima manier om lesstof te herhalen. Lees hier meer over de workshop die ik volgde over escapeboxen in het VO.

Blog juni: valsspelen

In deze blog schreef ik over deze drie spellen waarbij het oké is om vals te spelen. Of in ieder geval de boel een beetje te manipuleren. Hartstikke leuk op zijn tijd. Lees de blog hier.

Lees hier hoe ik Celestia gebruikte in de klas om aan de onderlinge band te werken.


In deze blog vind je affiliate-links naar spellen. Koop je een spel via een van de links, dan krijgt Pen & Pion er een percentage van.

Dit artikel delen: